Käyttöoikeuksien näyttö

Sovellus saattaa pyytää saada käyttää laitteen avaintoimintoja ja kerätä henkilötietoja tietämättäsi. Vaikka jotkin sovellukset tarvitsevat näitä käyttöoikeuksia päätoimintoihinsa, useimmilla myöntämilläsi käyttöoikeuksilla on mahdollisia tietoturvariskejä. Voit nyt nähdä listan asennetuille sovelluksille jo myöntämistäsi käyttöoikeuksista ja hallita niitä.

Sinun tulisi tehdä tietoinen päätös haluatko sallia sovelluksen suorittaa tiettyjä toimenpiteitä laitteellasi tai käyttää sen laitteistoa (esimerkiksi kameraa tai mikrofonia).

Voit nähdä tiedot vaarallisista käyttöoikeuksista ja erityiskäyttöoikeuksista. Vaaralliset käyttöoikeudet saattavat vaikuttaa käyttäjän henkilötietoihin ja tallennettuihin tietoihin (esimerkiksi kontaktit, kamera, sijainti, tekstiviestit jne.). Erityiskäyttöoikeudet vaativat käyttäjän valtuutuksen järjestelmän asetuksien hallitsemista varten.

Jos haluat nähdä listan sovelluksista, joilla on tietty käyttöoikeus,

napauta käyttöoikeuden nimeä.

Jos haluat nähdä mitä oikeuksia sovelluksella on,

napauta sovelluksen nimeä ja vieritä alas Käyttöoikeudet-osioon.